Journal of medical council of iran
دوره 39، شماره 1 - ( 1400 )                   جلد 39 شماره 1 صفحات 22-17 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Intra-Hospital and Inter-Hospital Trans-portation Methods for Patients with COVID-19. jmciri 2021; 39 (1) :17-22
URL: http://jmciri.ir/article-1-3065-fa.html
کیانی دکتر اردا، عابدینی دکتر عاطفه، کیانی دکتر یسنا، مدنی دکتر سمیه. روش های نقل و انتقال داخل و بین بیمارستانی بیماران مبتلا به COVID-19. مجله علمی پژوهشی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران. 1400; 39 (1) :17-22

URL: http://jmciri.ir/article-1-3065-fa.html


مرکز تحقیقات بیماریهای نای، پژوهشکده سل و بیماریهای ریوی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران
چکیده:   (1792 مشاهده)
در پی شیوع بیماری ویروسی COVID-19 در جهان، موضوع جا به جا کردن بیماران مبتلا و حفاظت فردی برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری جدید و مرموز بهطور جدی مطرح و پیگیری میشود. یکی از مهمترین و جدیترین پیچیدگی های انتقال مبتلایان به این بیماری، سرایت بیمارستانی (nosocomial) است. بنابراین اولین و مهمترین مساله پیشرو بررسی ضرورت انتقال بیمار است. همچنین باید احتیاطهای مورد نیاز و ضروری برای نقل و انتقال این دسته از بیماران از پیش تعریف و به طور جدی اجرا و پیگیری شود. پروتکلهای بهداشتی و احتیاطهای مورد نیاز را در چهار بخش اصلی امنیت بیمار، امنیت مراقبین سلامت و کادر درمان، امنیت افرادی که احتمالا در مسیر انتقال حضور دارند و ضدعفونی تجهیزات مورد استفاده بعد از انتقال و جابهجایی میتوان دستهبندی کرد. انتقال بیماران بین بیمارستانی و داخل بیمارستان با چالشها و خطرات مختلفی روبرو می باشد. این مقاله مروری بر پژوهشهای میدانی و پروتکلهای تعریف شده که در بازه پاندمیک شدن بیماری ویروسی  COVID-19، انجام و پیادهسازی شدهاند می پردازد که میتوان با در نظر گرفتن شرایط و امکانات کشورمان از آنها برای بهبود شرایط جابه جایی بیماران مبتلا استفاده کرد.
این تحقیق با استفاده از موتورهای جستجو در پایگاه های داده معتبر شامل Scopus, Web of Science, PubMed, Science Direct, Google Scholar و مرور مصاحبههای علمی و کنفرانسهای برگزارشده در مورد جابهجایی مبتلایان بیماری کرونا و بیماران حاد و یا نیازمند به مراقبتهای ویژه، انجام شده است. با توجه به نوپدید بودن این بیماری و عدم وجود شواهد کافی و متقن درمورد ابعاد متعدد و احتمالا ناشناخته این بیماری، از پژوهشها و پروتکلهای تعریف شده در مورد انتقال سایر بیماران مبتلا به بیماریهای حاد و واگیردار نیز در این تحقیق استفاده شده است.
متن کامل [PDF 405 kb]   (326 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.