دوره 41، شماره 4 - ( 1402 )                   جلد 41 شماره 4 صفحات 53-46 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)
چکیده:   (910 مشاهده)
چکیده
زمینه: هدف از انجام پژوهش حاضر، مقایسه ویژگیهای شخصیتی، قدرت تحمل ابهام و امید به زندگی افراد راضی و ناراضی از تزریق واکسن کرونا بود.
روش کار: پژوهش حاضر از نوع علی مقایسهای و جامعه آماری پژوهش حاضر، شامل کلیه افراد واکسینه شده شهر کرج بودند که از میان آنها با توجه به فرمول کوکران، تعداد 306 نفر با استفاده از شیوه نمونهگیری در دسترس انتخاب شدند. ابزارهای گردآوری اطلاعات شامل پرسشنامه شخصیت نئو، پرسشنامه امید به زندگی اسنایدر و همکاران و پرسشنامه قدرت تحمل ابهام مک لین بود و برای تحلیل دادهها از آزمون تحلیل واریانس چندمتغیری استفاده شد.
یافته ها: نتایج نشان داد بین قدرت تحمل ابهام، مؤلفه تفکر راهبردی امید به زندگی و ویژگیهای شخصیتی روانرنجورخویی و موافق بودن در گروه راضی و ناراضی از واکسیناسیون کرونا تفاوت معناداری وجود دارد.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج پژوهش حاضر، میتوان نتیجه گرفت که عوامل روانشناختی افراد میتواند در میزان رضایت از تزریق واکسن اثرگذار باشد و توجه به این عوامل در اپیدمیهایی از جمله اپیدمی کرونا میتواند به متخصصین حوزه سلامت در ترغیب افراد برای تزریق واکسن راهگشا باشد.

 
متن کامل [PDF 420 kb]   (195 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.