Journal of Medical Council of Iran
دوره 37، شماره 2 - ( 1398 )                   جلد 37 شماره 2 صفحات 116-110 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

The Effect of Intestinal Microbiota Metabolites on HT29 Cell line by Using MTT Method in Patients with Colorectal Cancer. jmciri 2019; 37 (2) :110-116
URL: http://jmciri.ir/article-1-2909-fa.html
مقیم دکتر شراره، جهانی شرافت سمیه، قاسمیان صفایی دکتر حاجیه، عظیمی راد دکتر معصومه، احمدی آملی دکتر هادی. بررسی اثر متابولیت میکروبیوتای روده بیماران مبتلا به سرطان کولورکتال بر روی رده سلولی HT29 با استفاده از روش MTT . مجله علمی پژوهشی سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران. 1398; 37 (2) :110-116

URL: http://jmciri.ir/article-1-2909-fa.html


چکیده:   (3293 مشاهده)
زمینه: سرطان کولورکتال یکی از شایع ترین تومورهای بدخیم در انسان است. روده انسان دارای حجم بالایی از میکروب های مختلف است که بسیاری از جنبه های فیزیولوژی میزبان را تنظیم می کنند. مطالعات رو به افزایشی اهمیت نقش میکروبیوتا را در بروز و گسترش این سرطان، به عنوان یکی از نتایج بر هم خوردن تنظیم و ساختار میکروبیوتا، متابولیت های باکتریایی یا مسیرهای التهابی نشان می دهند.
روش کار: در این مطالعه با استفاده از روش MTT، زنده ماندن و پرولیفراسیون سلولهای HT29 بعد از  مجاورت با متابولیت های به دست آمده از میکروبیوتای بیماران مبتلا به CRC در زمان های 12،6،3، 14 ساعت مورد ارزیابی قرار گرفت.
یافتهها: سلولهای تیمار شده با متابولیت های میکروبیوتا، افزایش تکثیر را با افزایش زمان آزمایش با استفاده از آزمون MTT نشان دادند. بیشترین میزان تکثیر در 12 ساعت و کمترین در 3 ساعت به دست آمد.
نتیجهگیری: با توجه به اینکه متابولیتهای میکروبی در این مطالعه قادر به ایجاد پرولیفراسیون در سلول های روده ای بودند و افزایش زنده ماندن سلول ها مشاهده شد، به نظر می رسد اختلالات متابولیت های میکروبی در روده به علت تغییرات رژیم غذایی یا محیطی و یا دیگر ریسک فاکتورهایی که موجب بر هم خوردن ساختار میکروبیوتای روده شود میتواند در ایجاد و پیشرفت سرطان کولورکتال نقش داشته باشد.
متن کامل [PDF 913 kb]   (3230 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: عمومى

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.